Yung Internet

Support: Gian
Voor fans van: Donnie, De Jeugd Van Tegenwoordig, SMIB

Onder de fanatieke nachtbrakers bestond voorheen nog het onuitgesproken verbond ‘what happened here, stays here’. Goed, dat was in die goede oude tijd voordat het geruchtmakende trio Yung Internet de lage landen veroverde, mixtape na mixtape, elke lading tracks weer harder en scherper dan de vorige. De nieuwste exposé heet Binnenstad 2 en wederom volgen we de escapades van DJ Hyperlink, Yung Mauro en Yellinek langs de clubs, afterparties en kroegen. In januari 2020 komt er een nieuwe EP aan.

Net als spirituele voorganger Binnenstad wordt het weekend weer uitgebreid besproken: alle hoogtepunten en dieptepunten op een heerlijk chaotische hoopje impressies, onder tracks die je het liefst met de dikste subwoofers op aarde door de straten wil pompen. Oftewel: alle goede tijden en slechte tijden openbaar gemaakt als cultureel gemeengoed. Soms is het geluk en soms is het verdriet, óók in de werkelijkheid van Yung Internet, die vaak velen malen absurder is dan de The Hangover-filmreeks.

Vanavond in Rotown zal het geluk hoe dan ook zegevieren, want hoe slecht je ook gaat, Yung Internet has got your back. Want de crux van Yung Internet draait stiekem niet om het boasten met geld of vieren van het hedonisme, maar hoe de domme impulsieve acties ook gewoon een onderdeel zijn van de kleine menselijke imperfecties die ons uiteindelijk zo vormen. En met een verbond zo creatief áán als Yelli, Mauro, en Hyperlink weet je het: Rotown gaat Nog Niet Naar Bed vanavond.

Rotown Tipt: S10, Dave Budha, Weval


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?


https://www.youtube.com/watch?v=VNFZ37rUrQY&feature=emb_logo