Willem

Support: Narco Polo
LET OP: KAARTVERKOOP GAAT HARD
Opposites-lid terug met nieuw solo album

Tijdschema:
19:00 deuren open
20:00 Narco Polo
20:45 Willem

Eind deze maand (29 februari) brengt Willem zijn langverwachte tweede solo album ‘Spuug van God’ uit en gaat hij op tour. Extra leuk nieuws: Alle kaartkopers van het concert in Annabel ontvangen op de avond van het optreden een exclusieve 7-inch vinyl cadeau, met een selectie nieuwe tracks en een remix. Deze exclusieve vinyl uitgave is speciaal ontwikkeld voor Willem’s concert bezoekers, nergens anders te verkrijgen dus! 

Rapper en zanger Willem (The Opposites) is terug! Met de aankondiging van een nieuwe tour geeft Willem ook het signaal af, dat we binnenkort nieuwe muziek van hem kunnen verwachten. Op zaterdag 2 maart 2024 staat Willem in de Rotterdamse popzaal Annabel.

Toen hiphop-duo The Opposites een pauze inlaste, kon Willem de Bruin zich volledig op zijn eigen muziek storten. Zijn eerste solo album ‘Man In Nood’ verscheen in 2018 en sleepte meerdere prestigieuze prijzen in de wacht, waaronder ‘3voor12 Album Van Het Jaar’. Met de indrukwekkende bijbehorende live-shows legde Willem de lat hoger voor nationale collega-artiesten. Willem combineerde zijn live show met een state of the art visueel spektakel en speelde iedere show op water. De Man In Nood show was destijds natuurlijk te zien in Rotterdam, maar ook in Koninklijk Theater Carré, Het Rijksmuseum en op Lowlands.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts, BIRD en Annabel en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.