WIES

Support: Kees
Voor fans van: Son Mieux, Froukje, Lucky Fonz III, Krezip

Of ze nu rafelige indierock spelen of gewoon volbloed popliedjes uit de mouw schudden, het liedje regeert bij het Amsterdamse trio WIES. De teksten van Jeanne Rouwendaal zitten tjokvol universele herkenningspunten. Doorbraaksingle Soms Is Het Te Laat blikt bijvoorbeeld nostalgisch terug op de grillige jaren aan de middelbare school en hoe vergankelijk het leven soms kan zijn.

Radiostilte mediteert op hoe een gebrek aan communicatie juist voor veel lawaai zorgt tussen de oren. Dat is WIES in een notendop: de grootste tegenstellingen en dilemma’s samenknopen tot vlotte, trefzekere liedjes die precies de juiste kern raken. Het debuutalbum Het Is Een Wies is in het najaar van 2021 verschenen; de band deed een uitverkochte clubtour en speelde dit jaar o.a. op Pinkpop, Best Kept Secret en Concert at SEA. 

KEES WIL SPELEN. Ze won de Grote Prijs van R’dam en van Nederland en speelde al menig keer tijdens de Popronde. KEES produceert haar eigen tracks en is een solo act waarbij gesmeten wordt met samples, loops, synths en beats. Ohja, en ze zingt in het Nederlands, lekker toch, ja toch?


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.