Welcome to Uranus

Xmas Special
Het leukste open-minded kerstfeestje van Rotterdam

De legendarische Xmas Super Special van Welcome to Uranus is weer terug! Ook dit jaar weer een kakelbont kerstspektakel gevuld met extra veel extravagantie!

Welcome To Uranus, het open-minded feestje in Rotown waarbij alle aardse aangelegenheden er even niet toe doen. Geslacht en geaardheid be damned, hier is alles vrij van kaders en ja, ook zwaartekracht.

Of je nu gehuld komt in glitterpakje, kinky latex, smurfenkostuum of smoking, tijdens Welcome To Uranus hoor je er altijd bij. Waan je tussen de opblaaspoppen en laserlampen. Inderdaad, Welcome To Uranus is een hele mond vol, een kosmische oneindigheid samengeperst in een spannende en prettig gestoorde dansavond: foute hits, goeie electro, het verleden, heden en toekomst van popmuziek door elkaar gehutst in één extravagante, explosieve grabbelton.

Op 20 december om 23.00 vertrekt de arreslee naar Uranus!


*Houders van een Rotown Clubcard kunnen deze dansavond op vertoon van hun Rotown Clubcard gratis bezoeken. 

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.