Twin Tribes

Support: Wingtips
Baroeg On Tour
Voor fans van: The Soft Moon, She Past Away, The KVB, Molchat Doma

Baroeg, het podium voor harde alternatieve muziek, wordt verbouwd en zal in het najaar van 2025 klaar zijn. In de tussentijd gaat Baroeg On Tour en komen ze langs Rotown met twee belangrijke Amerikaanse darkwave-acts!

Het uit Texas afkomstige duo Twin Tribes mixt moderne darkwave/postpunk met gothrock, synthpop en new wave invloeden uit de jaren 80. Luis Navarro en Joel Nino brachten, na hun oprichting in 2017, direct twee hitalbums uit met ’Shadows’ en ‘Ceremony’. Het nummer ‘Fantasmas’ is een onvervalste dansvloerkraker dat op menig alternatief feestje voorbij komt. ‘Fantasmas’ werd direct na de release meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube, nog voordat de band de officiële video kon publiceren. Met hun nieuwe album ‘Pendulum’ en wéér een hitsingle (‘Monolith’) op zak tourt de band de wereld over en zijn ze vanavond voor een exclusieve Wavefest show in Rotterdam!

Gothpop, het bestaat!  Het uit Chicago afkomstige Wingtips maakt een verfrissende mix van synthpop, darkwave en gothic, die fans van bands als Cold Cave en The Twilight Sad zal aanspreken. Het gitaarwerk van Wingtips doet je denken aan The Cure terwijl de luchtige elektronica flirt met klanken van een band als OMD. Zanger Vincent Segretario stuwt de pakkende songs op met zijn kenmerkende stemgeluid. Zwarte lippenstift, dansen naar het eind van de wereld, fluorescerende gitaarglimpjes, een sombere horizon… Wingtips omhelst het allemaal.

Dit concert wordt georganiseerd door Baroeg en Rotown en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.