Tonight Rotown is Mine

Rotown Nights
Een dansavond met team Rotown als DJ's

Rotown is Mine is weer terug! Tijdens deze gratis dansavond is de hele nacht gereserveerd voor hele speciale mensen, namelijk Team Rotown, oftewel iedereen die zich inzet om Rotown te maken tot het beste podium van Rotterdam. Op donderdag 28 september zal het Rotown barpersoneel plaatsnemen achter de DJ booth om jullie hun favoriete plaatjes te laten horen. En geen paniek; er is gelukkig genoeg barpersoneel om je biertje te tappen.

‘THE BOYS ARE BACK IN TOWN!’ Nouja out of town in Rotown! Vanuit thuisbasis Den Bosch brengen ze 28 september het feest naar Rotterdam met een dosis Rock, Disco en Dance. Ze stoppen ‘goed’ en ‘fout’ in ‘goed fout’, en halen de schuld uit guilty pleasures.  Dus begeef je op de dansvloer voor razende rock bangers en EDM uit alle hoeken! Verwacht in de loop van de nacht alles van Techhouse tot Techno. Hartstikke!


Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.

Rotown is Mine is back! During this free evening, the whole night is reserved for very special people, namely Team Rotown, the people who are committed to making Rotown the best venue in Rotterdam. The Rotown bar staff will take place behind the DJ booth to let you hear their favorite records.