Tin Fingers

Voor fans van: Patrick Watson, Father John Misty, Other Lives

Het in Antwerpen gevestigde Tin Fingers staat bekend om haar dromerige melodieën en live optredens die zowel intiem als explosief zijn. De melancholische indierock vermengt zich met retro altpop en donkere, folky invloeden, wat resulteert in een melodramatisch geheel. De spaarzame instrumentatie, gepaard met krachtige vocalen, raakt de luisteraar diep. Tin Fingers is op zoek naar puurheid en eenvoud, alles erg in de stijl van Patrick Watson en Father John Misty.

De band bracht het tweede album Rock Bottom Ballads uit in november 2023, een donkerdere en somberdere wending na debuutalbum Groovebox Memories. In het minimalistische geluid, ontdaan van elektronica en overdubs, valt een poëtische kalmte te ontdekken. Terwijl leadzanger Felix probeert God te begrijpen in zijn teksten, geeft de band hem alle ruimte om dat te doen. In de loop der jaren hebben ze shows gespeeld op festivals als Pukkelpop en Rock Werchter, plus stonden ze onlangs in het voorprogramma van Elephant in LantarenVenster. Nu komen ze terug, en je wilt het niet missen. Geloof ons maar!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Kantine Walhalla en heeft uitsluitend zitplaatsen (ongeplaceerd).


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.