The Tambles Play The Rolling Stones

Rotown Summer Sessions
Een eerbetoon van The Tambles aan The Rolling Stones

Deze zomer organiseert Rotown opnieuw de Rotown Summer Sessions-avonden. Muzikanten storten zich op het repertoire van hun eigen voorbeelden, dikwijls met verbluffend resultaat. Vanavond zal het Goudse The Tambles een ode brengen aan de Rolling Stones. Deze rock-‘n-roll-legendes behoeven natuurlijk eigenlijk geen introductie meer. Sinds 1962 scoorde de band vele hits met o.m. (Cant Get No) Satisfaction, Paint It Black, Jumpin’ Jack Flash en Angie. De rhythm & blues van The Tambles ademt de sixties en ze zijn dan ook de perfecte band om het repertoire van de Stones te vertolken tijdens deze Summer Session!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?