The Ragtime Wranglers play Link Wray

Rotown Summer Sessions
Een eerbetoon aan muzikale held Link Wray

The Ragtime Wranglers zijn decennialang de ultieme gezagsdragers binnen de rockabilly, blues, surf, ragtime en western swing. Geen betere band op aarde om geest van de uitvinder van de power chord, Mr. Link Wray, op te roepen. Deze held was de reden dat Pete Townshend ooit besloot om gitaar te spelen, om maar te zwijgen van de vele baanbrekende rockstromingen die hij pionierde. Dankzij Link Wray is de leren jas en de zonnebril ook nooit uit de mode weg te slaan. Vanavond transformeren The Ragtime Wranglers éventjes in de Lazy Pine Wranglers. Let’s get ready to Rumble!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

 


https://www.youtube.com/watch?v=eJ9-3OMxf0k