The Positives play Green Day

Rotown Summer Session
'Dookie' van Green Day integraal gespeeld door punkrockers The Positives

De punkrockers van The Positives hebben een plezante avond in petto voor echte Green Day-zeloten en popliefhebbers alom. Het legendarische Dookie overschrijdt dit jaar de kwart-eeuwgrens: de ultieme gelegenheid voor deze Amsterdams/Utrechtse herrieschoppers om deze mijlpaal in de poppunkgeschiedenis nieuw leven in te blazen.

Hits als Longview, When I Come Around en natuurlijk Basket Case zullen de revue passeren, en wie weet komen er nog wat andere klassiekers voorbij. Doe desnoods een extra lange yoga-sessie, drink wat camillethee en spaar je stem, om vanavond lichaam en geest totaal over te leveren aan de beste verzameling rockanthems óóit opgenomen op een album.

★Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Om een Clubcard Ticket te bestellen moet je eerst ingelogd zijn. Meer info


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?