The Overslept

Signals Tour
Voor fans van: Panic! At The Disco, Kensington, All Time Low

Dit concert stond oorspronkelijk gepland in V11, wegens grote belangstelling is het optreden naar Rotown. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig.

The Overslept is een Nederlandse pop-punk/rock band uit Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal – allen destijds actief in de alternatieve skate scene – besluit in 2014 hun krachten te bundelen met het voornemen old school pop punk nieuw leven in de blazen door het genre te combineren met elementen uit de jaren tachtig en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading.

De band scoorde onlangs een grote hit met Stolen Car, een sentimentele semi-ballad over het terugblikken op een verloren liefde. Voor deze track gaat The Overslept een samenwerking aan met producer Martin Beusker, die eerder werkte met  Kensington. De band heeft hoorbaar grote muzikale stappen gezet. “De single is een weerspiegeling van waar we nu staan als band; we zijn een stuk volwassener dan voorheen, zonder dat we onze punk roots en speelse kant uit het oog verliezen.”

Warm aanbevolen: The Magic Gang, Theo Lawrence & The Hearts, The Dawn Brothers

 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?