The Kik

Support: Mark Lada’s Golden Arches
De gezelligste band van Nederland

The Kik heeft weer volop zin om het clubcircuit te bekoren met een frisse lading nostalgische Nederbiet. De shows van Dave Von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes voelen altijd als een onderonsje vol koddige hersenspinsels, gezellig geouwehoer en gouden songs doordrenkt in het stof en de sigarettenrook van de bruine kroeg.

Zelfs in een plek als Ahoy, waar The Kik maar liefst twee uitverkochte shows speelde, klinkt het repertoire als een fijn avondje keuvelen onder genot van een goed glas wijn. Vastzitten in datgene wat ze van nature goed afgaat is ook niet de reden waarom The Kik sinds 2011 een begrip is geworden. De band produceerde drie unieke theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet ShowMet de Deur in Huis en Hertaalt!) en waagden zich zelfs aan het oeuvre van Boudewijn de Groot. Op de komende plaat wist de band de wondere wereld van synths te omarmen!

Kortom, nooit een saai moment met The Kik. Wij staan daarom al-tijd voor ze klaar!

Mark Lada, het creatieve brein achter traumahelikopter, heeft een nieuwe band om zich heen verzameld genaamd Golden Arches, dat prijkt met leden van o.a. Afterpartees, PAUW en Mozes and The Firstborn. Het belangrijkste element is Lada’s omschakeling naar Nederlandstalige songteksten, die een bijzonder contrast vormen met pakkende, melodische gitaarpop.

Het concert van The Kik stond oorspronkelijk gepland voor 4 april 2020, vervolgens 11 juli 2020, daarna 9 januari 2021, maar is nu dus verplaatst naar zaterdag 26 juni 2021. Locatie Rotown blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?