The Hearted plays Blink-182

Rotown Summer Session
'Enema Of The State' van blink-182 integraal gespeeld door punkrockers The Hearted

‘What’s my age again?’ Het logische antwoord: nóóit te oud voor een avondje blink-128! De verwoede 101-punkhelden van The Hearted likken hun kotelletjes om Enema Of The State integraal door de versterkers te laten dreunen. Het is intussen alweer twintig jaar geleden dat we songwriter Mark Hoppus, drummachine Travis Barker en UFO-fanaat Tom DeLonge naakt door de straten van Los Angeles zagen rennen.

De band gaf toentertijd welkom tegengas bij de allerhande nu-metal doemdenkers en onberispelijk gestileerde boybands. blink-128 weegt de wereld sowieso niet te zwaar, en ondanks de bravoure en onderbroekenlol dragen de ijzersterke anthems altijd een vitaal kloppend hart op de mouw. Wie beter dan The Hearted om daar nog even een tandje extra bij te zetten?

★Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Om een Clubcard Ticket te bestellen moet je eerst ingelogd zijn. Meer info


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?