The Happy Fits

Support: Bears In Trees
Voor fans van: The Vices, Vampire Weekend, The Strokes

The Happy Fits komt terug naar Rotterdam! De energieke en vrolijke pop-rock van deze band uit New Jersey heeft al een flinke groep volgers achter zich verschaft. Dit hebben we gemerkt, want de band verkocht in april ’23 in 24 uur tijd twee keer V11 uit. Nummers als So Alright, Cool, Whatever en Too Late worden miljoenen keer gestreamd. Het laatste album heet Under The Shade of Green en klinkt zoals je zou verwachten van The Happy Fits: dynamisch, levenslustig en groots. Elk nummer is gespeeld met volledige overgave en je kan bijna niet anders dan vrolijk worden en je voetjes van de vloer bewegen. De jongens hebben elkaar ontmoet op de middelbare school en zijn de band tijdens deze periode gestart, en dit is nog steeds terug te horen in de muziek van nu. Zoals het in het tweede nummer van het album luidt: I don’t wanna dance alone, I don’t wanna dance alone tonight. Dus kom allen met ons mee doen!

Indiepop-band Bears in Trees uit Zuid-Londen is al sinds 2014 bezig en omschrijft zichzelf als “dirtbag boyband”. Hun muzikale invloeden omvatten Fall Out Boy,The 1975, dodie, The Wombats en Walk the Moon.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.