The Dean

Voor fans van: Gotu Jim, Donnie, Joost

The Dean is het nieuwe rap-alter ego van presentator Daan Boom, die in het YouTube-programma Streetlab met jeugdmaten avonturen beleeft en dwarse sociale experimenten uitvoert. Ook presenteert hij de FOMO-Show bij de NPO. Om de clout te chasen die hoort bij een gevestigde rapper stapte The Dean dapper af op artiesten als Donnie, Lange Viezerik en René Froger om collabs te hosselen.

We knipperen slechts met onze ogen en plots zien we The Dean zelf overal voorbijkomen: van de grootste festivaltenten tot aan de slechtste afterparties. De clubtour was al stijf uitverkocht en ook Rotown moet er nu aan geloven.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?