The Bony King of Nowhere

Voor fans van: The War On Drugs, My Morning Jacket, Phosphorescent

The Bony King Of Nowhere is het pseudoniem van de Gentse songwriter Bram Vanparys. Afgelopen najaar bracht Vanparys het album Silent Days uit, dat in een kleine caravan in de Ardennen is opgenomen tijdens een koude winterperiode. Het album geeft een andere kant van The Bony King of Nowhere weer: avontuurlijker, opener en meer eigen. Toch klinkt het vijfde album van de Gentenaar ook vertrouwd, dankzij het voldragen ambachtswerk van een echte liedjesschrijver zoals je er in dit land maar weinig vindt, de muzikale pracht met een kwistige scheut hartzeer, en een zweem van iets dat niet uit te leggen valt. Silent Days toont kortom een rijpe artiest, bevrijd in zekere opzichten, berustend in andere.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?