Ten Tonnes

SOLO SHOW
Voor fans van: Declan McKenna, Miles Kane, Wallows, Hot Hot Heat

Sinds het uitbrengen van zijn titelloze debuutalbum in 2019 heeft Ten Tonnes, het pseudoniem van Ethan Barnett (broer van George Ezra), een groot aantal veranderingen ondergaan, zowel in zijn leven als in zijn muziek. De vier jaar tussen de debuutplaat en opvolger Dancing, Alone dienden als een herijking. Het album is een volwassen en majestueus tweede album geworden over reflectie, opgroeien en een ander pad voor jezelf uitstippelen. Onlangs was Ten Tonnes nog te zien in het voorprogramma van Miles Kane, nu komt hij met z’n gitaarliedjes vol aanstekelijke hooks voor een eigen headlineshow naar ons podium!

★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel van te voren een Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.