Teenage Dads

Voor fans van: Phoenix, The Strokes, Vampire Weekend

In een tijd waarin garagerock populair was in de Australische muziek, vallen de jonge Teenage Dads op met hun coole indiepopgeluid. Ze hebben fans en andere muzikanten veroverd met hun catchy liedjes, toffe optredens en een eigen stijl. Deze vier vrienden uit Australië mixen verschillende muziekstijlen van over de wereld in hun nummers. Denk aan aanstekelijke melodieën, frisse synthgeluiden, lekkere gitaren en stevige drums, vergelijkbaar met bands als Phoenix en The Strokes. Tegelijkertijd doet hun muziek denken aan hoe de kleurrijke The Beach Boys vroeger ongewone akkoorden en structuren in populaire muziek brachten. Wat Teenage Dads speciaal maakt, is dat ze alles zelf doen: ze maken, nemen op en mixen hun muziek zonder hulp.

★ Update: Clubcard Tickets zijn inmiddels uitverkocht


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.