Sunset Sons

Support: The Wanderer
Verplaatst naar 13 augustus
Kings of Leon, Kensington, Graffiti6

Spijtig nieuws! Sunset Sons heeft last-minute wegens onvoorziene omstandigheden haar show in Rotown moeten verplaatsen naar donderdag 13 augustus 2015. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, stuur dan een mail naar tickets@rotown.nl. Onze excuses voor het ongemak!

Sunset Sons schrijft hitgevoelige popanthems in het verlengde van Kings of Leon en ons eigen Kensington. Het is ook niet zo vreemd dat de ijzersterke single On The Road is opgepikt door zowel 3FM als BBC Radio 1. De band is ontstaan in Hossegor, een klein bergdorpje in de Alpen. Het wintersportseizoen brengt dan voldoende lol met zich mee, na een tijdje begon er iets te kriebelen bij Sunset Sons. De koude bergstreken inruilen voor een warm zonnig strand wordt op een bepaald punt steeds aanlokkelijker. Goed, de tijd werd dus rijp om de snowboards op te bergen en de surfplanken weer uit de kast te halen. Hoe kom je dus eenvoudig van A naar B? Welja, waarom niet gewoon een band oprichten? Momenteel werkt Sunset Sons aan hun debuutplaat in Nashville, Tennessee. Opvallend dat daar dus geen stranden te vinden zijn, maarja, die plaat moet ook gewoon af komen natuurlijk. Gezien de sterk groeiende populariteit van Sunset Sons is het bij dezen verstandig om snel een kaartje in de wacht te slepen. Surf’s up! Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online het ‘Clubcard Voordeelticket’. 


#NetBevestigd Sunset Sons komt op woensdag 22 april naar Rotown. Voor fans van Kings of Leon en Kensington. Tickets: http://bit.ly/1BSptkD

Posted by Rotown Rotterdam on woensdag 4 maart 2015