Sunglasses at Night

3D-Dansavond met S.a.N. band, Disko Matique en Diggy Dex

Sunglasses at Night is het maandelijkse clubfeest voor studenten op de donderdagavond. Tien jaar geleden kwamen er uit heel Nederland mensen naar Rotterdam om helemaal loos te gaan op deze ‘vergeten’ studentenavond. Onder het mom ‘niet lulle maar poetse’ hebben Marcel Fleuren en Danou Possel de handen uit de mouwen gestoken om weer een goed maandelijks feest neer te zetten op de donderdagavond. De S.a.N. band laat jou iedere editie kennismaken met muziektalent uit Rotterdam onder het genot van 3D-visuals, provided by Space Monkeys.

Op 20 september krijg jij de kans om je oude speelgoed weer tot leven te wekken. Neem je favoriete auto of pop mee, want het is de Toy Edition. Zet je spullen in een speciaal decor en ondertussen zullen speciale camera’s jouw speelgoed avonturen live streamen in 3D op alle schermen in de zaal.

Voor de live-set van deze editie betreedt Diggy Dex het podium samen met de S.a.N. band. HET levende bewijs dat ook de ideale schoonzoon los kan gaan op 80’s funk en disco. Vanuit het Rotterdamse landschap brengen zangeressen Wies Peeters en Marinka Stam de ”oogie” in de Boogie en de ”unk” in de Funk in onze swingende live-set.