Stranger Things Party

Rotown Nights
Een ode aan onze favoriete Netflix-serie

Let op! Vanaf heden maken wij gebruik van een nieuw ticketsysteem: Stager. Om tickets te kunnen kopen vragen we je eenmalig een nieuw account aan te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuw seizoen, nieuwe Stranger Things Party! Vanavond brengen we wederom een ode aan onze favoriete Netflix-serie Stranger Things, en haar fantastsiche soundtrack. Duik samen met Mike, Eleven, Will, Dustin en Lucas de Upside Down in voor een avond om nooit te vergeten. One Summer Can Change Everything…

Voor de muziek zijn we diep in de platencollectie van Jonathan Byers gedoken: Joy Division, Bowie, Television, The Smiths en veel meer. Rotown wordt vanavond omgetoverd tot een Rotterdams Hawkins. Facebook event >


Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-27537460.

*Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online het ‘Clubcard Voordeelticket’.