Stippenlift

Support: Alina Valentina
VERPLAATST NAAR 15 APRIL
Nederlandstalige depriwave

Balen! Stippenlift zit met ziekte thuis, daardoor kan het optreden aanstaande vrijdag 1 april in Rotown niet doorgaan. Gelukkig hebben we wel al een nieuwe datum gevonden: het concert zal nu op vrijdag 15 april 2022 plaatsvinden. Kaarthouders hebben een mail ontvangen.

Stippenlift is de water bij de wijn, het slagroom bij de taart, de grappige oneliner in een einde-van-de-wereld scenario van een Hollywood-rampenfilm. De zelfbedachte ‘depriwave’ van Hugo van der Poel is een “bitterzoete cocktail” om achterover te kieperen om die vervelende blauwe maandagen dragelijk te maken.

Thema’s als de dagelijkse sleur, de zin van het leven, en die verdomde depressies worden toegezongen als je favoriete oma. Stippenlift is vooral non-ironisch en heel erg oprecht in zijn malaise, waarbij je titels als Helemaal Het Einde vrij letterlijk kunt nemen.

Toch word je intens gelukkig van Stippenlift, die door middel van subtiele pastiche en melodieën in het majeur alles wat tegenzit weer in perspectief kan zetten. Het beste medicijn dat je je kunt bedenken, toch?

Alina Valentina zal het voorprogramma verzorgen bij Stippenlift. Haar tweede synthwave-album Life Is Like a Fairytale is een reis door een fantastisch wonderland van synthwave en vocale harmonieën.

Stond eerder gepland voor • 1 april 2022 • Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl. 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.