Steve French + Real Farmer + The Sweet Release of Death

Voor fans van: Car Seat Headrest, Protomartyr & Sonic Youth

Steve French
Ergens in het grauwgrijze gebied tussen Car Seat Headrest en The Strokes, daar praatzingt Steve French op een stoeprand mee met Modest Mouse’s The Lonesome Crowded West. En als -ie in een Schotse voorstad in een existentiële crisis belandt, schrijft hij simpelweg nog een quasinonchalant nummer over verwaterde vriendschappen en naïeve romantiek. Drie jaar lang aan rocksongs werden verzameld op ‘Lightning Tiger Running’. Dat debuutalbum komt 6 juni uit bij Subroutine

Real Farmer
Een dwars nieuw punk-kwartet uit Groningen, met een handvol bekende gezichten; die al na een paar optredens behoorlijk wat stof deden opwaaien. “Maximum living on a minimum wage”. Begin juni verschijnt een debuut-7″ single met daarop 5 opzwepende songs.

The Sweet Release of Death
Noise pop trio uit Rotterdam, dat recent met klasse nieuwe single ‘Sway’ kwam, als voorproefje op het nieuwe album ‘The Blissful Joy Of Living’ dat in de herfst verschijnt. Dit zal dan ook de laatste lokale shows voor de release zijn.Afgelopen maand was de band op Europese tournee, die tot juichende recensies leidde.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?