Special Steve plays Red Fang

Rotown Summer Sessions
Special Steve brengt een ode aan Red Fang

Deze zomer organiseert Rotown opnieuw de Rotown Summer Sessions-avonden. Muzikale helden uit onze eigen stad storten zich op het repertoire van hun eigen voorbeelden, dikwijls met verbluffend resultaat. Deze avond zal Special Steve een ode brengen aan stoner-metal band Red Fang. Al sinds de oprichting van Special Steve is Red Fang al een inspiratie voor de band, dus dit is de ultieme kans om hun liefde expressief te vertalen door middel van catchy zang, harde riffs en véél geluid. Bereid je voor op een avond bier gooien, crowdsurfen en meezingen!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?