3voor12 Song van het Jaar Festival

Het blokkenschema is bekend!
Met optredens van o.m. Sophie Straat, Elephant, Goldkimono & Naaz

Op vrijdag 1 december wordt de 3voor12 Song van het Jaar bekendgemaakt in de Maassilo, met optredens van talenten die stuk voor stuk indruk hebben gemaakt met nieuwe muziek het afgelopen jaar. Alles draait deze avond rondom de vraag: wie maakte de beste song van 2023?

De line-up van Song van het Jaar Festival in de Maassilo in Rotterdam is bekend! Pip Blom speelt internationaal al vele zalen en festivals plat en komt met haar kersverse derde album naar Rotterdam. Producer en singer-songwriter Goldkimono werkte samen met diverse grote artiesten en brengt zijn zonnige popsongs dit jaar naar de Song van het Jaar. Naaz maakte dit jaar haar comeback en verzorgde eerder het voorprogramma van Lana Del Rey. De protestzangeres Sophie Straat speelde al vele zalen en festivals als Pukkelpop en Lowlands stuk met haar aanstekelijke smartlappen. De indieband Elephant speelt een thuiswedstrijd in hun Rotterdam. Ook Robin Kester, Pitou, Kids With Buns en Chibi Ichigo zullen hun opwachting maken in de Maassilo.

Dit evenement wordt georganiseerd door VPRO 3voor12, Rotown en de Maassilo. 

 


ALGEMENE INFORMATIE
• Dit is een concert met enkel staanplaatsen
• In de Maassilo reken je drankjes af met muntjes. Deze kun je met cash en pin betalen.
• Jas en tas kun je in een kluisje doen. Voor 5 euro (3 euro huur / 2 euro borg) krijg je een kluisje met sleutel.
• De Maassilo heeft geen restaurant, dus zorg ervoor dat je van te voren gegeten hebt. Bezoekers kunnen tussendoor de Maassilo verlaten om een hapje in de buurt te eten.

EIGEN ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drank of etenswaren mee naar de Maassilo te nemen.

GEHOORBESCHERMING
Bij hoge geluidsdrukken is het slim om oordoppen te gebruiken. Zo hoor je de muziek goed, kun je nog steeds communiceren met je medebezoekers én bescherm je ook nog je gehoor.

ROUTE

METRO
Vanaf metrohalte Maashaven loop je in 2 minuten naar de Maassilo. Zowel lijn D als E doen er 9 minuten over naar Rotterdam Centraal. Lijn E is direct verbonden met Rotterdam The Hague Airport.

BUS/TRAM
Tramhalte Maashaven ligt onder het gelijknamige metrostation. In de buurt zijn naast halte Maashaven meerdere bushaltes te vinden die diverse richtingen op gaan.

AUTO
Op de kade en directe omgeving is er parkeergelegenheid voor maximaal 225 parkeerplekken. Er geldt hier betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur à € 1,72 per uur (zone 240). Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan kan er ook geparkeerd worden op de Brielselaan en de Maashaven OZ. Deze parkeerplaatsen staan vermeld op de verkeersborden.

 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.