Son Little

Support: Jordan Jackson
Voor fans van: Leon Bridges, Michael Kiwanuka, Curtis Harding

Wie met een divers invloedenpalet van artiesten als Paul McCartney, Grizzly Bear, Kendrick Lamar en Little Dragon zijn debuutplaat muzikaal inkleurt, is nieuwsgierig én ambitieus.

Son Little (echte naam: Aaron Livingstone) uit Philadelphia is dan ook niet zomaar een singer-songwriter. De Amerikaan heeft een voorliefde voor roots- en urban crossovers en laat sinds zijn succesvolle titelloze eerste album zijn artistieke radar de vrije hand. Zo werkte de R&B-artiest al samen met hiphop-producer RJD2, The Roots, Portugal. The Man en Mavis Staples.

Little, die vrijwel alle instrumenten op zijn platen zelf inspeelt, verraste in 2022 met het persoonlijke Like Neptune, waarop hij zijn chronische, bijna destructieve gebrek aan zelfvertrouwen omzet in een prachtig opus over het overwinnen van een generatie-gerelateerd trauma. Een plaat die beklijft en een weerspiegeling toont van zijn diepe innerlijke verlangen om de meest stralende versie van zichzelf te zijn.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts, Bird en LantarenVenster en heeft voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.