Shygirl

Support: Angelita
Voor fans van: FKA twigs, Coucou Chloe, Sega Bodega

Shygirl, geboren als Blane Muise, is een intrigerende figuur in de hedendaagse muziekwereld. Haar unieke stijl en grensverleggende benadering van popcultuur hebben haar tot een muzikale pionier gemaakt. Opgegroeid in Zuidoost-Londen, ontwikkelde ze al op jonge leeftijd een eclectische muzikale smaak, variërend van hip-hop tot elektronische muziek en punkrock.

In 2016 brak Shygirl door met haar debuutsingle Want More, geproduceerd door de getalenteerde SOPHIE. Dit nummer introduceerde haar kenmerkende geluid, met bass-heavy beats en sensuele teksten en zette de toon voor haar carrière. Ze heeft samengewerkt met artiesten zoals Arca, Sega Bodega en SOPHIE, waardoor haar geluid werd verrijkt met experimentele elementen. Met haar daadkracht en kunstzinnige visie blijft Shygirl een invloedrijke artiest van haar generatie en een bron van inspiratie voor iedereen die hun eigen unieke stem wil vinden en zichzelf wil uitdrukken zonder angst voor oordeel of beperking.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Annabel en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.