Shopping

Voor fans van: ESG, Gang Of Four, The Coathangers

Helaas heeft Shopping vanwege de huidige maatregelen besloten hun 2022 tour te cancelen, waardoor de show in Rotown op dinsdag 25 januari ’22 ook niet door kan gaan. Mocht de band op een later moment alsnog naar Rotterdam komen, dan laten we je dat uiteraard weten!

Statement Shopping:

“Unfortunately, due to the ongoing issues with international travel during covid, Shopping have been forced to cancel their spring 2022 UK and EU tour.”

Rachel Aggs is afgelopen decennium een begrip geworden binnen de Londense DIY scene. In de duizenden bands waar ze creatief bij betrokken blijft verkent Aggs telkens weer een nieuwe invalshoek van de punkmuziek. Met Golden Grrls maakt ze vunzige riot grrl-punk, Sacred Paws is een liefdesbrief aan zonnige jangle pop en Trash Kit treedt in de voetsporen van The Ex: een alliantie tussen Afrikaanse ritmes en snerpende gitaren.

De bekendste band waar Aggs onderdeel van uitmaakt is zonder twijfel Shopping, dat de mosterd haalt van de dansbare kant van punk met bands als Television, Gang Of Four en ESG. Aangevoerd door de ijzersterke single Initiative durft Shopping  op nieuwe langspeler All Or Nothing vleugjes Suicide en Depeche Mode te integreren in hun toch al aanstekelijke sound.

Vier jaar geleden speelde Shopping ons tentje zo plat als een dubbeltje, met Venus Tropicaux destijds in het voorprogramma; een memorabel spektakel dat een herhalingsoefening verdient. Bij deze!

Het concert van Shopping stond oorspronkelijk gepland voor zaterdag 8 mei 2021, werd daarna verplaatst naar 25 januari 2022 en is nu helaas gecanceld. Alle kaarthouders hebben een email gehad. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.