Roxeanne Hazes

Moderne pop met anker in het levenslied

Op haar indrukwekkende, met Edison bekroonde debuut In Mijn Bloed verzoent Roxeanne Hazes de traditie van het levenslied met het moderne popgeluid, wat haar enorm veel succes opleverde op het gebied van streaming, radio en TV. Hartverscheurende pianoballades gaan hand-in-hand met soepele R&B en dansbare elektropop, waarbij de doorleefde stem van Roxeanne deze stijlfiguren knap overkoepelt.

In 2019 keert Hazes terug op de podia met vers materiaal op zak. Ze verkondigt alvast dat zij met haar band “echt gaat uitpakken.” Verwacht dus een zinderende show, waarbij de zangeres het erfgoed van het Nederlandse lied weer nieuw leven inblaast.

Rotown Tipt: Tourist LeMC, Willem, Maan


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?