Rotterdam Riot

Met: The Kids + Masked Intruder + The Real Danger + The Spider Babies
Twee dagen de beste punk, garage en rock 'n roll

Op 19 en 20 april zal de eerste Rotterdam Riot plaatsvinden! Twaalf bands op drie top locaties in hartje centrum, twee dagen lang is het feest in Rotterdam. GROOT feest! Voor maar 16 euro ben je het hele weekend onder de pannen, kan je ook nog mooi een paar biertjes naar binnen gieten. Kan je al dit geweld geen twee dagen aan? Niet getreurd, voor een tientje zijn er ook dagkaarten verkrijgbaar.

19 april, WORM: Nobunny (USA), Accelerators (NL), Zatopeks (UK), Bad Sports (USA) + more TBA…

Op 19 april in WORM is NOBUNNY uit de VS de hoofd act. De schaars geklede garagerocker zal met zijn catchy garage punk hits de eerste avond geheel in eigen stijl afsluiten. Hij zal het podium delen met het Rotterdamse ACCELERATORS dat zijn 10-jarig bestaan zal vieren, de Amerikaanse powerpop hit machine THE BAD SPORTS en de razende Engelse punkers van de ZATOPEKS. Meer namen volgen.

20 April, Rotown: The Kids (BE), Masked Intruder (USA), The Real Danger (NL), The Spider Babies (USA)

Op 20 april in Rotown zullen THE KIDS uit België vervlogen tijden doen herleven. De oer punkers uit 1976 doen geenszins onder voor hun collega’s van bv. de Buzzcocks of de Sex Pistols. Hiernaast op het podium ook de nieuwe Fat Wreck sensatie MASKED INTRUDER, Nederlandse punk rock glorie van THE REAL DANGER en de oh zo sleazy Amerikaanse garagepunkers van THE SPIDER BABIES.

Bands, bands en nog eens bands… maar dat is nog lang niet alles. Tussendoor en na afloop zullen de beste DJ’s uit binnen- en buitenland iedereen voorzien van de beste punk, garage en rock-’n-roll tunes. Party ON! Het feest is dus zeker niet afgelopen na het laatste live akkoord. Er zal ook een platenmarktje zijn en hier en daar een fijne akoestische onderbreking..