Rotown's Open DJ

Rotown Nights
Jouw kans om in Rotown te draaien

Zoals iedereen waarschijnlijk weet, zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot onze grote verslagenheid moeten we je laten weten dat deze aangescherpte maatregelen ervoor zorgen dat alle evenementen die we vanuit Rotown organiseren tot 1 juni niet op de geplande data zullen plaatsvinden. Wel zijn we meteen druk bezig om voor elk concert een vervangende datum te vinden, ook voor het concert of evenement waar jij een ticket voor hebt gekocht.

Omdat alle verplaatsingen op het moment veel vragen van het hele Rotown-team, verzoeken we je, als je verhinderd bent op de nieuwe datum, je tickets via Ticketswap te proberen te verkopen. Meer informatie over eventuele restituties volgt zo spoedig mogelijk.

Houd deze pagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Hartelijk dank voor je begrip en hopelijk tot snel,
Rotown


– Deze editie van Rotown’s Open DJ is vol. Via opendjnight@rotown.nl kun je je wel al aanmelden voor de eerstvolgende editie. Deze vindt plaats op donderdag 23 april. –

Rotown’s Open DJ is terug! Heb jij een fantastische muzieksmaak en denk je dat je daar Rotown mee aan het dansen krijgt? Doe dan mee aan Rotown’s Open DJ! Een avond per maand krijgen vier deelnemers drie kwartier de tijd om de dansvloer van Rotown te vullen. Op 26 maart vindt de volgende editie plaats. Ben jij op de hoogte van alle nieuwe indie-releases, of heb je juist een geweldige verzameling obscure garageplaten? Hou jij alle nieuwe (alternatieve) popmuziek in de gaten, of heb je juist een neus voor oude classics? Te gek, kom het laten horen in Rotown! Inschrijven kan via opendjnight@rotown.nl.

  • Ervaring mag wel, maar hoeft absoluut niet. Deelnemers zonder ervaring worden op de avond zelf geholpen met het bedienen van de apparatuur.
  • We zijn op zoek naar muziek die bij Rotown past, dus geen techno/house/te harde elektronica.
  • De beste dj’s maken kans op een eigen avond in Rotown.

Rotown’s Open DJ is gratis toegankelijk! Je inschrijven als deelnemer kan via opendjnight@rotown.nl.


Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.