Rotown Season 2019 Opening

Opening van het nieuwe concertseizoen dag 1

We gaan vol van start met het nieuwe seizoen. En dat doen we meteen goed met een te gekke band!

Korfbal
Vandaag beginnen we met de releaseshow van Korfbal. Dat vinden wij toevallig een van de beste bands van Nederland én omdat het ook nog eens de allereerste show van het nieuwe seizoen is, moet je hier zeker bij zijn!

Mixtape: Left of the Dial dj-team
Na de nu al legendarische show van Korfbal de nog legendarischere dansavond onder leiding van het dj-team van het meest legendarische festival: Left of the Dial! Vanaf 23.00 uur kun je bovendien een UBS-stick proberen te bemachtigen voor kans op nóg meer gratis bier. Alsof dat nog niet genoeg is: er zijn gratis snacks op deze gratis dansavond!

EXTRA VEEL EXTRA’S: alle speciaalbieren van de tap zijn deze dag van 16:00 tot 18:00 uur maar €3,50!

Samenvattend: 
Kaartje kopen voor Korfbal
Om 20.00 uur aanwezig zijn voor gratis bier en een goed concert
Tot minimaal 23.00 uur blijven voor nog meer goeie muziek en misschien nog meer gratis bier.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?