Rotown Season 2019 Opening

Opening van het nieuwe concertseizoen dag 3

We gaan vol van start met het nieuwe seizoen. En dat doen we meteen goed met nog een clubcardshow!

Tacocat
Een concert vol hyperaanstekelijke gitaarpop met punkinvloeden, dat gratis te bezoeken is met je clubcard (zolang de voorraad strekt)! En van die clubcard heb je niet alleen vanavond plezier, maar kun je de rest van het jaar nog veel meer concerten bezoeken, gratis naar alle dansavonden en je krijgt korting op je eten in Rotown!

Rotown Nights All Nighter – 4 feestjes in 1
Ontdek op één avond de meest geliefde dansavonden van Rotown! Elk uur een nieuw concept, elk uur 100% dansgaratie! Vier dansavonden voor €4, of voor gratis met je studentenpas. Weet je meteen wat je de rest van het jaar met je zaterdagavond moet doen!

EXTRA VEEL EXTRA’S: alle speciaalbieren van de tap zijn dit weekend van 16:00 tot 18:00 uur maar €3,50!

Samenvattend:
Een kaartje voor Tacocat of een clubcard bestellen
Plannen wat je nog meer met je clubcard gaat doen
Eerst dansen bij Tacocat
Doordansend 4 feestjes meemaken


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?