Rotown Popquiz

Who Run The World-popquiz
De gezelligste popquiz van Rotterdam

Donderdag 8 maart is er in het kader van de Internationale Vrouwendag een speciale Who Run The World-popquiz. Geen paniek, de Rotown popquiz is net zo gezellig als alle quizzen in Rotown de afgelopen 15 jaar waren (en toepasselijk genoeg zijn al die quizzen al die jaren altijd samengesteld door een vrouw), dus bereid je voor op een avond onvervalst popquiz-vermaak met de beste én slechtste hits van toen en nu. Het enige verschil is dat we dit keer de vrouwelijke artiesten in het zonnetje zetten.
De ideale manier om alvast een beetje in vorm te komen voor de Popquiz Marathon die op 9 mei weer in Rotterdam plaatsvindt!

Nog wat praktische tips voor de Rotown Popquiz:
Zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in de top 10. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee. Mocht je een tafel willen bemachtigen, kom dan vroeg, want het deelnamebewijs geeft alleen recht op een antwoordformulier niet op een zitplek!

Je kunt ook een hapje eten in het Backstage Café, maar zorg dat je op tijd verplaatst, want de quiz vindt alleen in de zaal plaats!

Entree: Gratis / Deelname: 10 euro (inclusief servicekosten) voor een voucher (per team is één voucher nodig)
Opgelet: vanaf 20.00 uur begint de uitgifte van de deelnameformulieren.

HET REGLEMENT
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Klik hier voor een volledig overzicht.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?