Rotown Popquiz

Dag van de Popquiz
De gezelligste popquiz van Rotterdam

Ook dit jaar wordt de Dag van de Popquiz gevierd en dat betekent wederom een editie van Rotown’s legendarische Popquiz! De gezelligste popquiz van het land is weer terug, met quizmaster Sjoerd!

Al meer dan 15 jaar wordt de Rotown Popquiz gespeeld door jong en oud en al meer dan 15 jaar noemen wij het “een avondje goudeerlijk quiz-vermaak van de bovenste plank”. En dat is het ook. Er zijn biertjes in overvloed, net te weinig zitplaatsen en de gezelligste fragmentjes van toen en nu. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in de top 10. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee. Mocht je een tafel willen bemachtigen, kom dan vroeg, want het deelnamebewijs geeft alleen recht op een antwoordformulier niet op een zitplek! Of kom een hapje eten in ons Backstage Café, want ook dit jaar wordt deze ruimte weer betrokken bij de Popquiz. Het aantal vouchers is echter nog altijd beperkt, oftewel wees er vroeg bij in de voorverkoop.

Entree: Gratis / Deelname: 11,50 euro (inclusief servicekosten) voor een voucher (per team is één voucher nodig)

Opgelet: vanaf 20.00 uur begint de uitgifte van de deelnameformulieren.

HET REGLEMENT
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!