Rotown Popquiz

Dag van de Popquiz
Rotown's legendarische popquiz

Ook dit jaar wordt de Dag van de Popquiz gevierd en dat betekent wederom een editie van Rotown’s legendarische Popquiz! Alweer de 25e editie van de gezelligste popquiz van het land, met quizmaster Sjoerd!

Al meer dan 13 jaar wordt ‘ie gespeeld door jong en oud en al meer dan 13 jaar noemen wij het “een avondje goudeerlijk quiz-vermaak van de bovenste plank”. En dat is het ook. Er zijn biertjes in overvloed, net te weinig zitplaatsen en de gezelligste fragmentjes van toen en nu. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in de top 10. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee. Mocht je een tafel willen bemachtigen, kom dan vroeg, want het deelnamebewijs geeft alleen recht op een antwoordformulier niet op een zitplek! Of kom een hapje eten in ons restaurant, want ook dit jaar wordt het eetcafé weer betrokken bij de Popquiz. Het aantal vouchers is echter nog altijd beperkt, oftewel wees er vroeg bij in de voorverkoop.

Entree: Gratis / Deelname: 10,00 euro (excl servicekosten) voor een voucher (per team is één voucher nodig)

Opgelet: vanaf 20.00 uur begint de uitgifte van de deelnameformulieren.

HET REGLEMENT
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!


Op zondag 27 december is het de Dag van de Popquiz 2015. In deze eindejaarsquiz word je in vijf rondes ondervraagd over...

Posted by Rotown Rotterdam on vrijdag 9 oktober 2015