Rotown is weer open!

Lees hier meer over hoe we het aanpakken

Vanaf maandag 1 juni is Rotown eindelijk weer geopend. Uiteraard kan dat niet helemaal op de oude manier, maar we hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om te zorgen dat we op een zo’n veilige mogelijke manier weer gasten kunnen ontvangen. Niet voor concerten of dansavonden, want dat mag nog niet, maar we kunnen niet wachten jullie in elk geval weer van een hapje en een drankje te voorzien op ons terras, of binnen. Dat alles op veilige afstand, met een lagere capaciteit en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Rotown zal van maandag t/m vrijdag vanaf 16.00 uur geopend zijn en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.
  • Binnen in Rotown ontvangen we een maximaal aantal gasten;
  • Voor een plek binnen hoeft er niet meer gereserveerd te worden, maar dat kan natuurlijk wel. Online reserveren voor dezelfde dag kan tot een half uur voor openingstijd, daarna kan dit enkel nog telefonisch op 010-4362669. Aan de deur kun je eventueel ook reserveren. Reserveren kan hier;
  • Voor het terras hoeft niet gereserveerd te worden. Wel is er in verband met de anderhalve meter-afstand logischerwijs beperkt plaats;
  • Groepen van twee personen mogen zonder anderhalve meter afstand aan een tafel zitten;
  • Groepen van meer dan twee personen moeten ook aan tafel anderhalve meter afstand houden, tenzij alle personen uit hetzelfde huishouden komen.

Hygiëne

  • Bij binnenkomst desinfecteren alle bezoekers hun handen en beantwoorden een aantal vragen over hun gezondheid.
  • De tafels, deurklinken en het toilet worden regelmatig schoongemaakt door het personeel.
  • Houd altijd anderhalve meter afstand, zowel van andere gasten als van het personeel.

Het zijn een hoop nieuwe regels, zowel voor de gasten als voor ons. Dat zal best wat flexibiliteit vragen van ons allemaal. Het kan ook zijn dat je daardoor iets langer zal moeten wachten voordat je geholpen wordt. Wij hopen op je begrip hiervoor. Voor ons is het ook een kwestie van uitproberen wat het beste werkt, dus feedback is altijd welkom!

Voor alle regels in Rotown met betrekking tot het coronavirus, klik hier.

Bekijk hier de menukaart.

We hebben enorm veel zin om jullie weer te ontvangen!

Hopelijk tot snel,

Het Rotown bar-team