Rotown College

Orpheus + Temporary Roads + Joshua Woods
Een avond Rotterdams studententalent

Rotown College is een initiatief ontstaan uit de samenwerking tussen Codarts Pop, Zadkine, Albeda College, Roots & Routes Agency, Erasmus Universiteit Rotterdam en poppodium Rotown. Bij deze twee-maandelijkse avonden nodigen we elke editie 2 (of vanavond 3) van de meest belovende acts uit, welke zich vooralsnog op de scholen en campus verscholen hielden. De organisatie biedt hiermee een avond waar studenten niet alleen kunnen komen kijken en luisteren, maar elkaar ook motiveren om die vergeten gitaar eens af te stoffen of gewoon een avond praten over muziek. Kom dus langs om gratis te genieten van een avondvullend programma en support your local artists! Presentatie deze avond is in handen van opkomend schrijftalent Elfie Tromp.

Orpheus
Orpheus is een groep van vier vocalisten. Naast de mierzoete harmonieën garant staan voor een stukje extra podium entertainment passend bij een popformatie met de ambitie om de wereld te veroveren.

Temporary Roads
Temporary Roads is een bluesband met studenten van de Albeda Muzikant/Producer opleiding. Ze spelen blues in alle vormen, varierend met wat soul en rock ’n roll. Ze beloven van elke moment een feestje te maken, dus ook vanavond zullen ze deze belofte waarmaken.


Joshua Woods
Joshua Woods brengt eind 2012 hun EP Up For Air uit. Het is een fijne mix van indie, shoegaze en postrock. Invloeden variëren van Patrick Watson tot My Bloody Valentine en van The National tot Oceansize. In combinatie met ervaren bandleden van o.a. Half Way Station en Face Tomorrow staat dit garant voor zeer indrukwekkende shows.