Het grote ‘Ik verkoop Rotown uit’ bordspel

Nu met popquiz-uitbreidingsset!
Van oefenruimte tot uitverkocht Rotown

HET ROTOWN-BORDSPEL NU INCLUSIEF POPQUIZ-SET

Om de tijd zo leuk mogelijk door te komen, hebben we een bordspel gemaakt waarin het hoofddoel is om als headliner Rotown uit te verkopen. Je begint in de oefenruimte en daarna ga je via 100 vakjes op weg naar een uitverkochte Rotown-show. Leerzaam als je artiest bent, maar ook leuk voor iedereen met interesse in hoe het bij ons achter de schermen werkt. En wat het extra interessant maakt: Alle obstakels en meevallers die je onderweg tegenkomt, zijn waargebeurd en gebaseerd op ervaringen van het Rotown-team zelf. Je kunt er dus ook een raadspel van maken en gokken welke artiest welke stommiteit is begaan. Alleen geven we daar natuurlijk nooit het juiste antwoord op…

Nu met popquiz-uitbreidingsset!

Nu is er natuurlijk nóg een manier om op het podium van een vol Rotown terecht te komen: door de Rotown Popquiz te winnen! En daarom hebben we het spel uitgebreid met een speciale Popquiz Editie. Aan de hand van maar liefst 500 fragmenten kun je met je vrienden gaan uitvechten wie er van jullie als eerste als winnaar op het podium van Rotown staat. De popquiz-editie van het spel is niet los verkrijgbaar, maar alleen in combinatie met het originele spel. Heb je het spel al gekocht? Dan krijg je automatisch en helemaal gratis de uitbreidingsset vanaf 28 mei toegestuurd, gewoon omdat we zo blij zijn dat je ons hebt gesteund!

Inclusief verzendkosten

Het bordspel zal ooit te spelen zijn tijdens een van onze Spelletjesavonden, maar wie niet tot dan kan wachten, kan het bordspel nu bestellen en thuis spelen. Het ‘Ik verkoop Rotown Uit’ Bordspel kost slechts €7,50 inclusief verzendkosten. Zo goedkoop? Ja, het is natuurlijk wat anders dan de luxe-versie van de Kolonisten van Catan… Het is heel eenvoudig van opzet en er zitten geen pionnen of dobbelsteen bij het spel, we gaan er vanuit dat je die zelf kunt regelen. Maar leuk is het spel wel natuurlijk! De uitbreidingsset krijg je als koper van het bordspel automatisch per mail toegezonden. De fragmenten staan online, dus je hebt behalve het bordspel ook een computer nodig.

Steun

Heb je Het ‘Ik verkoop Rotown Uit’ Bordspel nog niet? Dan kun je nu je bestelling plaatsen. Het bordspel wordt op weekdagen direct verstuurd en vanaf 28 mei ontvang je dan ook automatisch de popquiz-uitbreidingsset. Allemaal voor het eenmalige bedrag van €7,50. Met de aankoop van het spel koop je niet alleen wat leuks, je steunt ook nog eens zowel Rotown als onze ticketpartner Stager. ❤️

Let op! Juiste adres?

We versturen het spel naar het adres in je Stager-account. Zorg dus dat dat klopt. Wil je het spel cadeau doen?  Mail je ticket naar info@rotown.nl en vertel ons naar welk adres het spel moeten worden gestuurd, dan zorgen wij dat het goed komt.