Roparun Benefiet

Een avondvullend programma vol muziek voor het goede doel

Op last van het RIVM is er besloten dat in het gehele land alle evenementen boven de 100 bezoekers zullen worden afgelast tot en met 31 maart. Dit betekent dat alle evenementen die we vanuit Rotown organiseren tot en met het einde van de maand niet op de geplande data zullen plaatsvinden. Wel zijn we nu druk bezig om voor elk concert een vervangende datum te vinden. Kaarthouders voor desbetreffende concerten zijn inmiddels ingelicht. Hou deze pagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen. We hopen op jullie begrip en geduld terwijl we dit alles zo snel mogelijk proberen te regelen.

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Pameijer Team 60 een benefietavond ten gunste van de Stichting Roparun! Dansend en zingend steun je deze avond het goede doel. De Nederlandstalige coverband De Juf staat op het podium en verzorgt een avondvullend programma. Tussen de live-muziek door maak je kans op de mooiste prijzen tijdens de loterij.

Zin in een potje Nederlandse hits? Wil je een woest ritje in een tijdmachine langs krakers van toen en nu? De Juf blaast in rap tempo 50 jaar aan Nederpop het publiek in. Van De Jeugd van Tegenwoordig tot Boudewijn de Groot en van Andre Hazes tot Doe Maar; het is een feest der herkenning. Wanneer deze trein, kdeng-kdeng, eenmaal op stoom is, dan is er geen houden aan! De energie kolkt van het podium en je denkt na afloop maar één ding: Watskeburt!? Bestel dus snel je kaarten voor deze Roparun Benefiet.

Pameijer Team 60 zet zich in voor de Roparun, door in teamverband een afstand van meer dan 530 kilometer van Parijs of Bremen naar Rotterdam af te leggen en zo geld in te zamelen voor de zorg voor mensen met kanker.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?