Roparun Benefiet

Een avondvullend programma vol muziek voor het goede doel

Voor het derde jaar op rij organiseert Pameijer DOCK Team 60 een benefietavond ten gunste van de Stichting Roparun! Dansend en zingend steun je deze avond het goede doel. De Neder-pop en rock coverband PLAATSTAAL staat op het podium en verzorgt een avondvullend programma. Tussen de live-muziek door maak je kans op de mooiste prijzen tijdens de loterij.

Team 60 zet zich in voor de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Het repertoire van de Rotterdamse band PLAATSTAAL bestaat uit alleen de allerbeste pop, rock en reggae van eigen bodem en staat dan ook garant voor een avond meezingen en dansen. Met nummers vanaf de jaren 70, de klassiekers van Doe Maar, De Dijk, the Scene uit de jaren 80 tot en met de laatste hits van Blöf weet de 5 koppige formatie iedere avond weer tot een feest te maken.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?