Romantic New Wave

Rotown Nights
Energieke electronica, fuzzy indie, psychedelische synthpop en catchy Y2K anthems

Dance muziek voor losers! Rotterdamse producer/songwriter Talee presenteert zijn eigen avond in Rotown en neemt je mee in de romantische wereld van zijn verbeelding. Doormiddel van dromerige gitaren, rauwe vocalen en moderne electronische beats cureert de artiest de sfeer op zijn uit hand gelopen huisfeestje. Verwacht een avond vol met energieke electronica, fuzzy indie, psychedelische synthpop en catchy Y2K anthems met artiesten als LCD Soundsystem, Erol Alkan, Soulwax, LA Priest, Working Men’s Club, Men I Trust, M.I.A. The Knife, Tiga, Charli XCX en zijn eigen producties in de mix.


★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen deze dansavond gratis bezoeken. Bestel van te voren een Rotown Nights Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.