Perspresentatie Rock 'N' Roll Highschool Magazine

De presentatie van het gratis glossy magazine over de Nederlandse muziekindustrie

Rock ‘n’ Roll Highschool heeft een nieuwe editie gemaakt van hun gratis glossy magazine Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool. Maandag 16 januari is het officieel, maar speciaal voor iedereen die al eerder wil weten of ze in het vuistdikke naslagwerk over de muziekindustrie worden genoemd, geven zij op 15 januari een perspresentatie in Rotown, met een hamburgerbuffet.

Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool bevat 75 artikelen die gezamenlijk een beeld schetsen van de Nederlandse muziekindustrie. Er is een serie over mensen die écht goed zijn in hun vak, een serie dubbelinterviews met mensen die in hun beroep afhankelijk van elkaar zijn (zoals bijvoorbeeld een boeker en een zaalprogrammeur of een perspromotor en een popjournalist), de manager van Kensington vertelt over de weg naar de Ziggo Dome, je kunt lezen hoe de directeur van een poppodium 105 sponsors wist te vinden, en er wordt uitgelegd welke banen er zijn, hoe je goede promotie doet, welke basisbegrippen uit de muziekindustrie je moet kennen en bij wie je kunt aankloppen als je op zoek bent naar optredens. En dan zijn we nog niet eens op de helft van wat er allemaal instaat.  In het magazine komen 107 muziekprofessionals aan het woord en nog eens 704 muziekprofessionals kregen een  (min of meer) eervolle vermelding.

Voor mensen die te lui zijn om het helemaal te lezen, nemen we vanaf 16:00 uur heel het magazine door. In een uurtje weet je alles. En daarna kun je hamburgers eten, ideaal!

Aanvang 16.00 uur
Entree gratis

Wil je mee eten? Meld je dan hier aan voor het burgerbuffet