Rock ‘n’ Roll High School

Left of the Dial Dagprogramma

Wil je verder komen met je muziek, maar loop je een beetje vast?
Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober beantwoorden tijdens de Rock ‘n’ Roll High School tientallen muziekprofessionals de meest prangende vragen van talentvolle muzikanten die klaar zijn voor de volgende stap. Wil je wat weten over het krijgen van meer shows? Of het nut van een bandmanager? Misschien wil je alles horen over toursubsidies, of zijn er andere zaken waar je dringend advies over nodig hebt. Het kan allemaal!

Ga in gesprek met een entertainmentjurist, -accountant of festivalprogrammeur om persoonlijk advies te ontvangen. Schuif aan bij meerdere demopanels om van zoveel mogelijk boekers, programmeurs, en promotors hun mening te horen over jouw muziek. En kom naar de netwerklunch waar je de kans krijgt jouw contacten in de muziekwereld nog verder uit te breiden. Aan het eind van de Rock ‘n’ Roll High School heb je de kennis om met jouw muziek de wereld te gaan veroveren!

Diverse onderwerpen
Tijdens de Rock ‘n’ Roll High School kun je over alles vragen stellen, of je nu artiest, producer of beginnend manager bent. Er zullen professionals zijn met specialismes als writing & recording, labels, distributie, streaming, juridische kwesties, toeren in het binnen- en buitenland, subsidies, promotie, social media, etc. Het kan niet anders of er zit iemand tussen die jou verder kan helpen.

Laat ons weten wat je wilt!
En om iedereen ook echt zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we alle deelnemers contact met ons op te nemen via school@rocknrollhighschool.nl. Wanneer je een ticket hebt gekocht, stuur ons dan een mailtje met daarin de specifieke onderwerpen waarin je bent geïnteresseerd, of de vragen waar je graag antwoord op wilt. Dan gaan we zorgen dat jij ingedeeld wordt bij de professionals die jou het beste kunnen helpen!

Tickets & tijden
De Rock ‘n’ Roll High School opent vrijdag om 10.00 uur de deuren en gaat die dag tot 17.00 uur door. Zaterdag beginnen we om 11.00 uur en zijn we om 14.00 uur klaar. Omdat de Rock ‘n’ Roll High School onderdeel is van het Left of the Dial-festival kun je zaterdag na schooltijd naar een van de gratis dag-events. Let op! Hier moet je wel apart (gratis) kaarten voor bestellen!

Tickets voor de Rock ‘n’ Roll High School zijn €15 per deelnemer en gelden voor twee dagen. Dit is inclusief de netwerklunch op vrijdag. Je bent natuurlijk niet verplicht om op beide dagen aanwezig te zijn, maar we verkopen géén dagkaarten.

Haal nu je ticket en dan ontvang je bovendien ook nog eens €10 korting op je Left of the Dial passe-partout!

LET OP: mail je vragen naar school@rocknrollhighschool.nl en vergeet niet je gratis tickets voor een van de dag-events te bestellen!