Records, Eggs & Coffee

De meest laagdrempelige platenbeurs!

Records, Eggs & Coffee is terug! Voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis is Rotowns zondagochtend-platenbeurs er weer! Uiteraard wel 100% corona-veilig en dus op 1.5 meter afstand.

Het gaat sowieso gezellig worden, maar er is wel een aantal belangrijke regels, dus lees eerst even dit door:

  • Reserveren is niet nodig, maar om de 1.5 meter afstand te kunnen handhaven is er wel beperkt plaats.
  • Je kunt alleen naar binnen als je geen gezondheidsklachten hebt (hoesten, niezen, neusverkoudheid, koorts), geen corona hebt, niet minder dan twee weken geleden genezen bent van corona en niet in huis woont met iemand die corona heeft of minder dan twee weken geleden genezen is.
  • Bij binnenkomst word je gevraagd om je handen te desinfecteren.
  • Zowel platenverkopers als bezoekers zal worden gevraagd om 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Ook zullen er vaste looproutes zijn.
  • Wil je ook wat eten en/of drinken in Rotown? Dan kun je maximaal met twee personen uit verschillende huishoudens plaats nemen aan een tafeltje. Als je uit hetzelfde huishouden komt is het wel toegestaan om met meer dan twee personen aan een tafel plaats te nemen.

Elke laatste zondag van de maand vindt er Records, Eggs & Coffee plaats in Rotown! Deze ochtend staat bekend als de meest laagdrempelige platenbeurs die er is. In de ontbijtuurtjes kan je genieten van een gebakken eitje, een flinke bak pleur en kan je door middel van alle mooie plaatjes die worden gedraaid een beetje bijkomen van je wilde zaterdagnacht. 

Bij Records, Eggs & Coffee maakt het niet uit of je platenverzameling nou uit 10 of 10.000 platen bestaat. Iedereen, dus ook jij, kan de LP’s, cassettes of cd’tjes die je niet meer draait te koop aanbieden, of misschien nog beter (en goedkoper): ruilen! Naast een goede remedie voor je kater kan je ook nog eens voor nop je collectie uitbreiden dus. Om je platen te kunnen verkopen hoef je je niet aan te melden; je kan gewoon binnenlopen tussen 12 en 2 uur.