Records, DJ's & Drinks

De meest laagdrempelige platenbeurs!

Records, DJ’s & Drinks (voorheen Records, Eggs & Coffee) is terug op de zondag! Voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis is de platenbeurs terug onder een nieuwe naam en een ander tijdstip. Elke laatste zondag van de maand vindt tussen 14.00 en 17.00 uur Records, DJ’s & Drinks plaats in Rotown. Deze middag staat bekend als de meest laagdrempelige platenbeurs die er is.  

Bij Records, DJ’s & Drinks maakt het niet uit of je platenverzameling nou uit 10 of 10.000 platen bestaat. Iedereen, dus ook jij, kan LP’s, cassettes of cd’tjes te koop aanbieden, of misschien nog beter (en goedkoper): ruilen! Onder het genot van een drankje vind je gelijkgestemden om met elkaar over muziek te ‘ouwehoeren’. Naast een goede remedie voor je kater kan je ook nog eens voor weinig je collectie uitbreiden dus. Om je platen te kunnen verkopen hoef je je niet aan te melden.

Opgelet: je kunt het event alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan overleggen. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang van het event gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op testenvoortoegang.nl.