Records, DJ's & Drinks

De meest laagdrempelige platenbeurs!

Records, DJ’s & Drinks (voorheen Records, Eggs & Coffee) is terug op de zondag! Sinds september is de platenbeurs terug onder een nieuwe naam en een ander tijdstip. Elke laatste zondag van de maand vindt tussen 14.00 en 17.00 uur Records, DJ’s & Drinks plaats in Rotown. Deze middag staat bekend als de meest laagdrempelige platenbeurs die er is.

Bij Records, DJ’s & Drinks maakt het niet uit of je platenverzameling nou uit 10 of 10.000 platen bestaat. Iedereen, dus ook jij, kan LP’s, cassettes of cd’tjes te koop aanbieden, of misschien nog beter (en goedkoper): ruilen! Onder het genot van een drankje vind je gelijkgestemden om met elkaar over muziek te ‘ouwehoeren’. Naast een goede remedie voor je kater kan je ook nog eens voor weinig je collectie uitbreiden dus. Om je platen te kunnen verkopen hoef je je niet aan te melden.

Opgelet: je kunt het event alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan overleggen. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang van het event gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op testenvoortoegang.nl.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.