Records, DJ's & Drinks

De meest laagdrempelige platenbeurs!

Records, DJ’s & Drinks (voorheen Records, Eggs & Coffee) is terug op de zondag! De platenbeurs is weer terug onder een nieuwe naam en op een ander tijdstip. Elke laatste zondag van de maand vindt tussen 14.00 en 17.00 uur Records, DJ’s & Drinks plaats in Rotown. Deze middag staat bekend als de meest laagdrempelige platenbeurs die er is.

Bij Records, DJ’s & Drinks maakt het niet uit of je platenverzameling nou uit 10 of 10.000 platen bestaat. Iedereen, dus ook jij, kan LP’s, cassettes of cd’tjes te koop aanbieden, of misschien nog beter (en goedkoper): ruilen! Onder het genot van een drankje vind je gelijkgestemden om met elkaar over muziek te ‘ouwehoeren’. Naast een goede remedie voor je kater kan je ook nog eens voor weinig je collectie uitbreiden dus. Om je platen te kunnen verkopen hoef je je niet aan te melden.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?