Rauw

Met drie opkomende bands Jean-Paul Groove (BE), Y.O.P.E. en HALA.

Op zaterdag 4 juni strijkt RAUW voor de eerste keer neer in Rotown voor een dampende bandjesavond vol ronkende impro en rauwe grooves, met drie opkomende bands Jean-Paul Groove (BE), Y.O.P.E. en HALA.

HALA piept, schuurt en kraakt, en is niet voor de faint-hearted. Deze door de Rotterdamse Helene Richter geleide band laat Rotown op zijn grondvesten schudden met hun combinatie van progressieve rock, avant-garde pop en impro. Invloeden van artiesten als Neneh Cherry, Nina Hagen en Björk zijn bij HALA (met o.a. Gerri Jäger van Knalpot op drums) nooit ver te zoeken.

Bassist Joop de Graaf (o.a. Brintex) verplaatst de in zijn slaapkamer gemaakte beats naar het podium. Met synths, bas, drums en sax mixt Y.O.P.E. dansbare beats met improvisatie en spelen ze tracks van hun debuut-EP ‘Lost In Here’.

Met een vers getapt Belgisch biertje naast zich brengt het Brusselse Jean-Paul Groove zijn industriële wanorde, rijke melodische klankvelden en geometrische grooves naar Rotterdam, met slechts één doel: een feestje bouwen om nooit meer te vergeten!

Neem je dansschoenen en een open mind mee naar RAUW at Rotown!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.