Rauw

Met: Brintex Collective, Chica Chica (feat. Laia Escartin) & Ragnarök Trio
Eclectische avond vol grenzeloze, avontuurlijke muziek

RAUW keert op donderdag 15 juni terug naar Rotown voor een eclectische avond vol grenzeloze, avontuurlijke muziek. Met Brintex Collective, Chica Chica (feat. Laia Escartin) en het Ragnarök Trio op de affiche staan de spotlights weer sterk gericht op Rotterdam’s finest!

De IJslandse gitarist Thorkell Ragnar Gretarsson heeft het niet van een vreemde; de oud-student van IJslands gitaarheld Hilmar Jensson (o.a. Tyft), studeert dit jaar af aan Codarts en presenteert tijdens RAUW at Rotown zijn Ragnarök Trio. Samen met Jesse Schilderink (sax) en Jens Meijer (drums) strooit dit basloze trio links en rechts met zinderende melodieën en kokendhete impro. Compleet origineel en wars van conventies.

Over road trips gesproken: zijn we verzeild in een Quentin Tarantino film of luisteren we naar Chica Chica, de band van bassist Judith Renkema? Chica Chica rijdt met de raampjes open langs frisse psychedelica, cumbia, 70’s soundtracks en disco grooves. En om daar nog een schepje bovenop te doen, werken ze deze avond samen met de in Rotterdam woonachtige Spaanse vocaliste Laia Escartin. Ai, ai, ai!

UK Jazz, maar dan uit hartje Rotterdam. Brintex Collective versmelt hiphop, jazz en elektronica tot een onweerstaanbare en eigen interpretatie van de UK sound. De jonge band rondom toetsenist Brenn Luiten is een van de heetste acts van het moment. Ze stonden onder meer op North Sea Jazz en ESNS. Met hun verschillende gastmuzikanten, bakken vol met energie en bravoure, zetten zij elke tent in de fik. Maar deze brand… is niet te blussen!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.